Добре дошли в Тревненските къщи

Къща за гости Ая

Данни

Легла: 9+3

Описание

Къща „АЯ“ се намира само на 12 км. от Трявна и 3 км. от центъра на Плачковци в кв. Късовци. Заобиколена е от широколистни гори и с гледка към вр. Българка. Подходящ изходен пункт за разходки пеша, с велосипед или с кола до Виканата скала и Вековният бук, Скалния параклис „св. Иван Рилски“ и вр, Кръстец, панорамната тераса „Стената“ и други красиви места в Природен парк „Българка“.
За зимния сезон разполагаме с автоматизирано локално парно отопление на пелети, а за гостите с коли - 3 паркоместа пред къщата. През летния сезон в двора се предлага малък басейн, а в гр. Плачковци можете да намерите и открит басейн с олимпийски размери.

Къщата предлага:
- Две двойни стаи  с общ санитарен възел. Разполагат с телевизори с кабелна телевизия, канички за гореща вода, тераси, Wi-Fi.
- Апартамент ,който разполага с трапезария, тераса, две стаи, санитарен възел, телевизори с кабелна TV, Wi-Fi, кафемашина.
- Механа с оборудвана кухня и WC и покрито барбекю. Музикални уредби, на които можете да пуснете музика от собствения си мобилен телефон.

Цени

- наем за цялата къща 300лв на вечер

Контакти

Gsm: 0889 62 82 92 / 0885 177 339

E-mail: kia_tours@mail.bg

Мнения

Направи резервация